Biyen omahku gedek
Trocoh yen udan bledek
Bapak kerjo yen mung ono proyek

Biyen durung kramikan
Arep turu adem kanginan
Penting saben dino iso mangan

Saiki aku wes gede
Iso golek duit dewe
Senajan biyen mung iso nyusahke
Pak e buk e ngapurane

Saiki aku wis kerjo
Senajan uripku rekoso
Ikhlas bekti kanggo keluargo

Kowe kuwi anak lanang
Kerjo ku mung turut dalan
Mugo iso mulyakke drajate keluargo

Pak e bu e rekasane
Ngrawat aku kanti gede
Cen kathah luput ku
Kulo nyuwun pangestu

Cen kathah luput ku
Kulo nyuwun pangestu

Kathah klenta klentu
Kulo nyuwun donga restu

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment