Lirik Lagu Diva Hani – Talining Asmoro

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

opo salahku nganti kowe ninggalke aku
tanpo sebab alasan dadi karepmu
teganing ati medotke talining asmoro
opo pancen wes ono wanito liyo

loro ati, atiku loro
tansah soyo keronto-ronto
roso iki tetep jroning dodo
koe uwes bedo

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
nalikane kowe lungo ninggalke aku
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
koe uwes cidro nganti sumpah setiamu

opo salahku nganti kowe ninggalke aku
tanpo sebab alasan dadi karepmu
teganing ati medotke talining asmoro
opo pancen wes ono wanito liyo

loro ati, atiku loro
tansah soyo keronto-ronto
roso iki tetep jroning dodo
koe uwes bedo

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
nalikane kowe lungo ninggalke aku
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
koe uwes cidro nganti sumpah setiamu

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
nalikane kowe lungo ninggalke aku
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
koe uwes cidro nganti sumpah setiamu

hoo.. hoo.. hoo.. hoo…

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment