Lirik Lagu Esa Risty – Gembeng

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

Yo ben aku gembeng
Dadi wong wedok nangisan
Mergo kroso perih
Mergo kroso kelaran

Remuk remukan ati
Sisone iluh seng deres mili
Sangu ngancani
Peteng wengi kang sepi

Tresno mu model opo
Mung gawe atiku loro
Ora teko mikir
Nganti kowe tego
Tak rewangi atiku nelongso
Nanging opo iseh di sio-sio

Ati seng wes beriman
Di ajar karo kahanan
Mobat mabit kegowo silire angin
Tanpo arah, tanpo tujuan
Kari pasrah mugi Gusti paring dalan

Yo ben aku gembeng
Dadi wong wedok nangisan
Mergo kroso perih
Mergo kroso kelaran

Remuk remukan ati
Sisone iluh seng deres mili
Sangu ngancani
Peteng wengi kang sepi

Di wei ati ngrogoh rempelo
Di wei tulus kowe ngeliyo
Salahku opo kurang ku opo
Ojo mung trimo meneng
Tulung jelasno

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment