Sun lan riko wes adoh
Pedot lahir batin
Ojo ngimpi biso balek maneng

Isun sing lali tundungan riko
Jangget kesimpen nong njero dodo
Sun eling eling nggambel nong pikir
Kegowo lakune urip isun

Lilo sing pantes kadung kudu sun pokso
Ngeman ngeman welas
hang sing wes keneng dijogo

Sun lan riko wes adoh
Pedot lahir batin
Ojo ngimpi biso balek maneng

Sing dadi kekarepan
Iki mung pilihan
Jeru keurug welas wes ilang

Sun eling eling nggambel nong pikir
Kegowo lakune urip isun
Lilo sing pantes kadung kudu sun pokso
Ngeman ngeman welas
hang sing wes keneng dijogo

Sun lan riko wes adoh
Pedot lahir batin
Ojo ngimpi biso balek maneng

Sing dadi kekarepan
Iki mung pilihan
Jeru keurug welas wes ilang

Sun lan riko wes adoh
Pedot lahir batin
Ojo ngimpi biso balek maneng

Sing dadi kekarepan
Iki mung pilihan
Jeru keurug welas wes ilang
Jeru keurug welas wes ilang

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment