Lirik Lagu Farel Prayoga – Tangise Tole

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

Dek kok yo kebacut tenan
Lungomu wes suwe ra ono kabar
Onone kwatir wedi salah piker
Opo kowe neng kono wes ono sing nyanding

Dek opo pancen mati roso
Pamitmu mbiyen lungo mung sedelo
Opo kowe ra kroso anakmu iki loto
Mbok yo eleng senajan mung sedelo

Tangise tole opo ora tekan neng kuping
Angger wayah wengi mung celok celok emake
Kepengen digendong ambi dielus elus gegere
Sadar mbok yo eleng ra mesakne..

Pegat pancal tole dadi korbane
Pegat pancal tole dadi korbane

Dek opo pancen mati roso
Pamitmu mbiyen lungo mung sedelo
Opo kowe ra kroso anakmu iki loto
Mbok yo eleng senajan mung sedelo

Tangise tole opo ora tekan neng kuping
Angger wayah wengi mung celok celok emake
Kepengen digendong ambi dielus elus gegere
Sadar mbok yo eleng ra mesakne..

Pegat pancal tole dadi korbane
Pegat pancal tole dadi korbane

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment