Lirik Lagu GildCoustic – Seneng

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

Senenge atiku..
Gandeng karo sliramu..
Iso gawe nyaman.. perhatian..
Bungah tenan..

Lucune tingkahmu..
Gawe aku ngguyu..
Seneng ati iki.. ono kowe..
Sing gelem ngancani..

Saben dino kelingan esemmu..
Ra iso ilang soko pikiranku..

Tresnoku neng kowe.. poll kae..
Ra ono sing iso misahake..
Sayangku neng kowe.. poll kae..
Cukup kowe sing tak perjuangke..
Ra ono liyane..

Susahmu yo susahku..
Senengmu senengku
Kowe pepujan ati
Sak lawase.. dadi siji..

Saben dino kelingan esemmu..
Ra iso ilang soko pikiranku..

Tresnoku neng kowe.. poll kae..
Ra ono sing iso misahake..
Sayangku neng kowe.. poll kae..
Cukup kowe sing tak perjuangke..
Ra ono liyane..

Ha.. tresnoku neng kowe.. poll kae..
Ra ono sing iso misahake..
Sayangku neng kowe.. poll kae..
Cukup kowe sing tak perjuangke..
Ra ono liyane..
Ra ono liyane

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment