Lirik Lagu Happy Asmara – Lintu

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

Tak lilakno
Kowe lungo
Pungkasane critoku wes temu

Tumetes iluh ning ngisore rembulan iki
Ngilingi kowe sing tak tresnani
Gambaran crito sing wes ono ning lamunanku
Rabakal nyongko nggerus atiku

Wes tak cukupno, kekarepanmu
Nanging raono aji ning ngarepmu
Kudu aku sing ngalah
Pengenmu aku salah
Ngempet nangis nganti bubrah

Opo salahku
Opo salahe rosoku?
Mutusi katresnan nganti kelaran laran

Gusti pengenku ning urip
Sing mung sepisan iki
Kudune aku karo kowe dadi siji

Nyatane opo?
Kok tinggalno
Keronto ronto rasane atiku

Tak lilakno
Kowe lungo
Pungkasane critoku wes temu

Tutuk-tutukno ngiris atiku
Yen dadi senengmu

Wes tak cukupno, kekarepanmu
Nanging raono aji ning ngarepmu
Kudu aku sing ngalah
Pengenmu aku salah
Ngempet nangis nganti bubrah

Opo salahku
Opo salahe rosoku?
Mutusi katresnan nganti kelaran laran

Gusti pengenku ning urip
Sing mung sepisan iki
Kudune aku karo kowe dadi siji

Opo salahku
Opo salahe rosoku?
Mutusi katresnan nganti kelaran laran

Gusti pengenku ning urip
Sing mung sepisan iki
Kudune aku karo kowe dadi siji

Nyatane opo?
Kok tinggalno
Keronto ronto rasane atiku

Tak lilakno
Kowe lungo
Pungkasane critoku wes temu
Pungkasane critoku wes temu

 

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment