Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri

Yen kowe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Ra sah kakean alesan

Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
Nanging tresno iki dudu es teh plastikan
Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan

Janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
Tresnoku kesandung aku jebul kapusan
Jodoh bakal tekan ora bakal kijolan
Nek percoyo mantenan nek ora tep syukuran

Piker keri.. Piker keri
Ketimbang loro ati

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri

Yen kowe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Ra sah kakean alesan

Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
Gusti niku mboten sare kowe kuwi sing jengkelke
Abot dirasakne ra kuat dibecakne
Ra sah dipikir mbok mikir sing liyane

Tresnoku sing gede mbok prekne
Mbok golek liyane sing nompo opo anane
Mending nyicil motor podo podo mumete
Nanging ono hasile ketimbang mikir kowe

Piker keri.. Piker keri
Ketimbang loro ati

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri

Yen kowe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Ra sah kakean alesan

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri

Yen kowe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Ra sah kakean alesan

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment