Lirik Lagu Ilux ID – Sampe Tuwek Bareng

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

opo iki kisah tresno sing tak getuni
saiki kowe lungo ninggal aku
aku ngerti iki kabeh pancen salahku
sing mesti nggawe kowe tatu

sepurane sayangku
rungokno janjiku
yen detak jantungku iseh ono
tak jogo kowe sak teruse
nganti salawase

yen napasku iki isih ono
ra kiro ono tresno liyo
sampe tuwek bareng

njaluk tulung baliko ning rangkulanku
sawangen awakku tanpo kowe

sepurane sayangku
rungokno janjiku

yen detak jantungku iseh ono
tak jogo kowe sak teruse
nganti salawase

yen napasku iki isih ono
ra kiro ono tresno liyo
sampe tuwek bareng

ati iki ra mungkin tanpo tresnomu
sing mesti tulus sayang awakku

yen detak jantungku iseh ono
tak jogo kowe sak teruse
nganti salawase

yen napasku iki isih ono
ra kiro ono tresno liyo
sampe tuwek bareng

tak jogo kowe sak teruse
nganti salawase

yen napasku iki isih ono
ra kiro ono tresno liyo
ra kiro ono tresno liyo
sampe tuwek bareng

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment