Seumpomo riko ulan
Isun hang dadi srengenge
Seumpomo riko kembang
Isun dadi gagange

Riko dadi welas isun dadi sayang
Riko hang kangen isun hang rindu
Riko dadi welas isun dadi sayang
Riko hang kangen isun hang rindu

Sing ono gunane isun tanpo riko
Sing ono artine isun tanpo welas riko
Paran artine ulan tanpo sunare srengenge
Bengi sing biso terang
Bakal peteng selawase

Seumpomo riko ulan
Isun hang dadi srengenge
Seumpomo riko kembang
Isun dadi gagange

Riko dadi welas isun dadi sayang
Riko hang kangen isun hang rindu
Riko dadi welas isun dadi sayang
Riko hang kangen isun hang rindu

Sing ono gunane isun tanpo riko
Sing ono artine isun tanpo welas riko
Paran artine ulan tanpo sunare srengenge
Bengi sing biso terang
Bakal peteng selawase
Bengi sing biso terang
Bakal peteng selawase

Seumpomo riko ulan

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment