Lirik Lagu Meyda Rahma – Remek

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

Bebasan Urip mung sepisan
Kanggo Kowe sing gampang ngelarani
Tatune Tatu sing jeru,Rano tambane
tak Trimo mundur timbang gelo mburi

Mung siji sing so mbok lakoni
Kanthi sempurno, ngeremekne ati
Maturnuwun wis tahu ngancani
Cukup semene
tak urukke sumbere loro ati

Tak Tompo..
Najan ati raso diapusi
ROSO tresno Iki mung kanggo sliramu

Wis LILO…
Pancen Iki wis takdire
Yen nyatane Kowe luwih milih liyane…

Urip …
kudu terus mlaku
Najan sak kujurku Tatu
Yakin aku mampu
Ngelakoni takdirku

Pencen..
Aku duduk wong sing mbok karebne
Sadar diri
Aku kudu teteg ati

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment