Lirik Lagu Miqbal GA – Warada Feat Siska Amanda

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

Ning saben dino aku ndedongo
Neteske banyune moto
Aku ra nyongko kowe bertahan
Ora gampang kegodho

Maturnuwunku dinggo awakmu
Iso njogo perasaanku
Ora pedot roso tresnomu
Dinggo awakku

Rabakal ono sing iso misahno
Kejobo nyowo saking gedene tresno
Percoyo aku ora bakal ngeliyo
Mung siji kowe sumpah mati raono liyane

Mugo gusti ngampangke dalane
Dinggo awak dewe tekan saklawase
Bungah ati raiso keukur
Nduweni sliramu aku gede bersyukur

Rabakal ono sing iso misahno
Kejobo nyowo saking gedene tresno
Percoyo aku ora bakal ngeliyo
Mung siji kowe sumpah mati raono liyane

Mugo gusti ngampangke dalane
Dinggo awak dewe tekan saklawase
Bungah ati raiso keukur
Nduweni sliramu aku gede bersyukur

Mugo gusti ngampangke dalane
Dinggo awak dewe tekan saklawase
Bungah ati raiso keukur
Nduweni sliramu aku gede bersyukur
Nduweni sliramu aku gede bersyukur

 

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment