Lirik Lagu Niken Salindry – Rungkad 2

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

Tiwas wes all in
Tapi endinge nyakitin
Wes rungkad entek-entekan
Ora ono kepastian

Wes cukup pisan iki
Ojo nganti tak baleni
Wes tatas rungkad
Mendingan tak pegat

Saiki aku uwes ngerti
Ati-ati karo pasangan seng sok gemati
Ora terdeteksi carane ngelarani
Main alus terus nikung mburi

Sempet kepancing
Gawe aku ora eling
Aku wes full sayang
Tega-tegane aku dibuang

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment