Rapopo yen kowe milih kono
Uwong sing luwih mulyo
Aku sadar aku sopo

Elingo yen karma iseh ono
Sak wayah wayah teko
Mergone wes nggawe gelo

Gek ndang minggato
Yen wes ora tresno
Timbang neng kene
Atimu mung kepekso

Mentas tresno sampun telas
Tresnone kandas
Tresnone wes rantas

Rampung critone wes rampung
Ora iso ditulung
Ora iso disambung

Maturnuwun kanggo kabeh wektumu
Tau ngancani aku

Elingo yen karma iseh ono
Sak wayah wayah teko
Mergone wes nggawe gelo

Gek ndang minggato
Yen wes ora tresno
Timbang neng kene
Atimu mung kepekso

Mentas tresno sampun telas
Tresnone kandas
Tresnone wes rantas

Rampung critone wes rampung
Ora iso ditulung
Ora iso disambung

Mentas tresno sampun telas
Tresnone kandas
Tresnone wes rantas

Rampung critone wes rampung
Ora iso ditulung
Ora iso disambung

Maturnuwun kanggo kabeh wektumu
Tau ngancani aku

 

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment