Lirik Lagu Pakdhe Baz – Perintis Feat Music One

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

Kowe rasah kakean teori
Kowe ora malu ngelakoni
Kowe ngono lahir ceprot sugih
Yen aku diparani tukang tagih

Abot sanggane tak pikir dewe
Sambat uwong mung di sepelekne
Aku yakin Gusti mboten sare
Kek’i masalah sak solusine

Diteruske pora urip iki
Melek moto langsung golek rejeki
Isuk awan wengiku mung kerjo
Pas turu malah ngimpi kerjo

Ojo dibandingke ro awakmu
Seng wes dicepaki wong tuamu
Cangkemmu rasah mbiji uripku
Manganku ora ngelongi berasmu

Abot sanggane tak pikir dewe
Sambat uwong mung di sepelekne
Aku yakin Gusti mboten sare
Kek’i masalah sak solusine

Diteruske pora urip iki
Melek moto langsung golek rejeki
Isuk awan wengiku mung kerjo
Pas turu malah ngimpi kerjo

Ojo dibandingke ro awakmu
Seng wes dicepaki wong tuamu
Cangkemmu rasah mbiji uripku
Manganku ora ngelongi berasmu

Diteruske pora urip iki
Melek moto langsung golek rejeki
Isuk awan wengiku mung kerjo
Pas turu malah ngimpi kerjo

Ojo dibandingke ro awakmu
Seng wes dicepaki wong tuamu
Cangkemmu rasah mbiji uripku
Manganku ora ngelongi berasmu
Cangkemmu rasah mbiji uripku
Manganku ora ngelongi berasmu

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment