Lirik Lagu Pendhoza feat Guyon Waton – Mikir Mikir

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

Pertama kali kita bertemu
Aku durung ono rasa ro sliramu
Ning suwene dinka dadi ono rasa
Opo kabe iki sing jenenge tresna

Rungono suarane atiku
Nggonku nandang rasa tresna ro sliramu
Sing tak jaluk kowe tulus iso nompo
Ojo mangu mangu utowo kepekso

Kowe adoh aku susah
Kowe cedak aku bungah
Kangen iki tak bisa terobati
Aku milih kowe ora milih liyane
Nanging kowe malah iseh mikir-mikir
Karena keadaan yang jadi alasan
Tresnoku sayang kini kau gantungkan

[RAP]
Cintaku wes tak pupuk berharap iso entuk
Kowe sing tak arep mergo ati wes karep
Aku wani berjuang ora mung modal sayang
Ra ono liyane atiku sampeyan number one
Ra perlu mikir pindo kowe ojo maido
Podo-podo le jomblo mugo iso dadi jodo
Tuku timun keno dinggo lalapan
Sak ben dino ngalamun mergo nunggu jawaban

Kowe adoh aku susah
Kowe cedak aku bungah
Kangen iki tak bisa terobati

Aku milih kowe ora milih liyane
Nanging kowe malah iseh mikir-mikir
Karena keadaan yang jadi alasan
Tresnoku sayang kini kau gantungkan

Aku milih kowe ora milih liyane
Nanging kowe malah iseh mikir-mikir
Karena keadaan yang jadi alasan
Tresnoku sayang kini kau gantungkan

Tresnoku sayang kini kau gantungkan
Tresnoku sayang kini kau gantungkan

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment