Lirik Lagu Pendhoza – Pokemon

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

Mas aku njaluk sing gede pangapuramu
Sejatine aku isih tresno awakmu
Tak akoni pancene aku sing kleru
Ojo lungo kang mas, pancen aku sing salah

Cukup semene wae anggonku ngerasake
Ngerasake sliramu sing malah soyo nyepeleke
Jare tresno aku, la kok aku mbok sio-sio
Polah sak penakmu, gawe atiku tambah gelo

Kangmas, dudu maksudku gawe gelo atimu
Pancen iki salahku, aku sing ninggal awakmu
Netes weluh iki mergo kangen marang kowe
Opo kowe ngerasake opo sing tak rasakke

Duh dek, aku wes lali
Nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
Opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
Sorry, aku ra sudi

Aduh dek, aku wes loro
Tak ikhlasno mergo ati uwis gelo
Timbang aku kejeron, mendingan aku move on
Pokemon, pokoke move on

Ati iki isih tresno marang sliramu
Jembarno pangapuramu kanggo awakku
Snajan dirimu bacut cidro lan kejeron
Kangmas mbok balio neng aku, kowe ojo move on

Neng ati rasane nyesek soyo tenanan
Anggonku ngerasake nganti koyo uwong edan
Saben mbengi yawang fotomu dadi kelingan
Nalikane aku ro kowe foto selfie bebarengan

Getun ati iki yen uwes ngapusi
Salahmu dewe mergo kowe sing njalari
Pancen salah, tak akoni aku salah
Uwes gawe loro, wes gawe uripku bubrah

Duh dek, aku wes lali
Nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
Opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
Sorry, aku ra sudi

Aduh dek, aku wes loro
Tak ikhlasno mergo ati uwis gelo
Timbang aku kejeron, mendingan aku move on
Pokemon, pokoke move on

Duh dek, aku wes lali
Nyambung katresnan ro kowe aku wes ora wani
Opo meneh mbaleni gandengan koyo wingi
Sory aku ra sudi

Aduh dek, aku wes loro
Tak ikhlasno mugo ati uwis gelo
Timbang aku kejeron, mendingan aku move on
Pokemon, pokoke move on
Pokemon, pokoke move on
Pokemon, pokoke move on

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment