Lirik Lagu Ririn Arini – Terlalu Cinta

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

Kangen rasane kangen
Rindu rasane rindu

Cinta kehalang jarak
Nahan rindu ora kuat
Kangen rasane kangen

Mung bisa pideokolan
Yen lagi kangen-kangenan

Senajan adoh sing mata
Sun tetep demen ning dika
Ora bakal kula kegoda
Ning sampean terlalu cinta

Kangen rasane kangen
Rindu rasane rindu

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment