layangmu lewat sms hp mu
raiso ngobati kangenku
sworomu lewat telepon gratisan
raiso ngalahi yen sesandhingan

janjimu semono tresnamu gede
nyatane saiki kok tinggalake

layang sworo raiso ngobati
roso kangen marang sliramu yayi
layang sworo raiso ngganteni
kulino aku nyanding sliramu yayi

layang sworomu mung nambai kangene atiku
layang sworomu mung nambai kangene atiku

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment