Wis suwe ngempet loro
Lorone njero dodo
Sayangku dadi cidro
Mergo koe milih kono

Pas lagi sayang sayange
Koe kok malah nganyelke
Pas lagi jeru jerune
Koe kok malah mletre

Tak belan belani gemati koe mblenjani janji
Tak kuat kuatne ati koe malah ndadi

Isa ne mung nangis nggrentes mbrebes mili
Aku wes ra di gubris tresnaku mbok anggep najis
Isane mung pasrah panggah tresnoku ra owah
Dungoku koe luweh bungah

Isone nangis
Nggrentes mbrebes mili
Aku wes ra digubris
Tresnoku mbok anggep najis

Isane mung pasrah panggah tresnoku ra owah
Dungoku koe luweh bungah

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment