Aku seng gampang nesu
Tak jaluk ugo lembah manahmu
Ngerteni aku
Nyurteni karepku
Mergo tersno nesuku mung mergo rindu

Matur suwun
Wes gelem ngancani aku
Tekan sprene iso nompo kekuranganku
Anane yo ngene mung opo anane
Tak jaluk seng sugeh pangapurane

Matur suwun gusti mpun maringi seng gemati
Mugo selawase aku koe dadi siji
Yo mung koe seng manggon ono ing ati
Sak pedote nyowo bakal tak tresnani

Padange rembulan ra bakal iso ngganteni
Yo mung koe seng dadi kembange ati

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment