Aku durung iso nerimo
Keputusanmu ninggalke aku
Aku Durung iso legowo
Mergo ra rumongso
Salah opo opo

Aku sadar diri
Aku introspreksi
Nangin tetep ora ngerti

Sayang aku salah opo
Aku kudu piye
Waraono carane

Sayang aku uwes kesel
Yen berjuang dewe
Nanging ra ono regane

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment