Angenku ngamboro anembus mego
Ngitung lintang sesuluh padang rembulan
Tak goleki ono ngendi si panjerino
Tak titipi kidung tegeteg ing jantung

Lelungitan lung lungan kang rerambatan
Amusoro soro angrangget jiwanggo
Tak kirimi layang kitir tak sampirke angin sumilir
Po ra kroso sliramu tansah tak pikir

Rino wengi wewayangmu mbedo atiku
Singotirto sak upomo kapan boyo aku biso
Nggegem lintang ngrengguh endahe rembulan

Aku samar kuatir lan muntab cabang
Sekar mekar ing oro oro kang cengkar
Ngelak kang tanpo upomo tunggu tumetesing tirto
Kanggo nelesi lungko lungko ketigo
Lelungitan lung lungan kang rerambatan
Amusoro soro angrangget jiwanggo
Tak kirimi layang kitir tak sampirke angin sumilir
Po ra kroso sliramu tansah tak pikir

Rino wengi wewayangmu mbedo atiku
Singotirto sak upomo kapan boyo aku biso
Nggegem lintang ngrengguh endahe rembulan

Aku samar kuatir lan muntab cabang
Sekar mekar ing oro oro kang cengkar
Ngelak kang tanpo upomo tunggu tumetesing tirto
Kanggo nelesi lungko lungko ketigo
Kanggo nelesi lungko lungko ketigo

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment