Lirik Getas – Shinta Arsinta

Ora popo
Tresnaku mok sio sio
Yo wes bene yen nyatane
Kowe luwih milih liyane

Ora popo
Mok hapus critoku soko uripmu
Nanging sayang ora biso lali
Yo mung kowe seng neng ati

Mak tel atiku mrepel
Getas rasane tugel
Mak tel nglabuhi tresno
Nganti njungkel njungkel

Gusti
Paringono sabar
Kuat nglakoni mergo ra iso pindah
Marang liyo ati

Ora popo kowe ninggal aku
Bahagia karo pilihihanmu
Panyuwunku ojo kecewakne dek e
Koyo dene kowe ngelarani aku

Ora popo
Mok hapus critoku soko uripmu
Nanging sayang ora biso lali
Yo mung kowe seng neng ati

Mak tel atiku mrepel
Getas rasane tugel
Mak tel nglabuhi tresno
Nganti njungkel njungkel

Gusti
Paringono sabar
Kuat nglakoni mergo ra iso pindah
Marang liyo ati

Ora popo kowe ninggal aku
Bahagia karo pilihihanmu
Panyuwunku ojo kecewakne dek e
Koyo dene kowe ngelarani aku

Ora popo kowe ninggal aku
Bahagia karo pilihihanmu
Panyuwunku ojo kecewakne dek e
Koyo dene kowe ngelarani aku
Koyo dene kowe ngelarani aku

 

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment