Lirik Lagu Shinta Arsinta – Kalah 2 Feat Arya Galih

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

aku ning kene awakmu adoh ning kono
raono tresno sing tak bagi nggo wong liyo
nanging sayange tresnoku mbok bales loro
kowe mbagi tresno nggo wong liyo

sing tak getuni ngopo aku wingi njogo ati
nganti setengah mati
yen akhire… kowe lungo ninggalke awakku

nyatane udu jarak sing gawe pisah
ning awakmu ning mburi nggawe kisah
ning kene aku wedi kelangan
ning kono awakmu wedi konangan

nyatane ora ono sing iso njamin
tresno dibales tresno
loro… loro tenan
remuk ra karuan

sumpah le nglarani
ninggalke trauma ning njero ati iki
tuluse ati mbok blenjani

akhire…
kowe lungo ninggal aku

nyatane udu jarak sing gawe pisah
ning awakmu ning mburi nggawe kisah
ning kene aku wedi kelangan
ning kono awakmu wedi konangan

nyatane ora ono sing iso njamin
tresno dibales tresno
loro… loro tenan
remuk ra karuan

kudune aku sadar yen ldran raono jaminan
mergane sing ngancani telfonan
kalah karo sing ngancani dolan

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment