Kepingin turu neng dadamu
Mbok elus rambutku
Bungahe atiku
Cahya rembulan
Temerem ra turu-turu
Koyo-koyo ngerti
Wengi ojo ninggalke aku

Tak genggem tanganmu
Tak elus pipimu
Sumebyar jantungku
Koyo mandheg ora mlaku
Tresnoku mung kowe
Ra ono liyane
Mugo dhewe bahagia selawase

Opo anane tomponen
Luwih kekuranganku
Ojo dadi pepalang atimu
Semono ugo tak suwun
Ngancani aku
Sayang iki tulus ora semu

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment