Lirik Lagu Titis Duaswara – Wanci Ndalu

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

Yen Pinuju Wanci Ndalu Gawang Gawang Katon Ro Sliramu
Nalikane Pepisahan ning Sak Pinggiring Kali Bengawan
Kumedepe Lintang Sewu Mertandakke Getering Atiku
Aku Semende Dadamu Slamat Jalan Duh Woting Atiku

Awet Panen Pari Biyen Janji Mongso Iki Sliramu Wes Bali
Tak Enteni Kanti Sabar Lan Tulusing Ati
Yen Pinuju Wanci Ndalu Ngangen Angen Rawuhe Sliramu
Ing Sak pinggire Kali Bengawan
Nganti Mbesuk Janjimu Kanyatan

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment