Wis kadung njogo ati..
Ngguwak wektu nggo ngancani
Awan wengi..
Nggo wong sing tak tresnani..

Nanging kenyataane..
Ra koyo sing tak karepke
Ning sandingmu.. (ning sandingmu)
Ono liyane aku..

Saben mbengi mung isoh’e nyuwun..
Ndongakne kowe ben supoyo ra getun..
Mugo-mugo bener pilihanmu..
Tak iyani kabeh karepmu..

Tak lilakne yen ngene dalane..
Tak trima-trimake yen kudu rampung critane..
Wis tak pasrahke Gusti..
Suwun wis tau ngancani..

Nanging kenyataane..
Ra koyo sing tak karepke
Ning sandingmu.. (ning sandingmu)
Ono liyane aku..

Saben mbengi mung isoh’e nyuwun..
Ndongakne kowe ben supoyo ra getun..
Mugo-mugo bener pilihanmu..
Tak iyani kabeh karepmu..

Tak lilakne yen ngene dalane..
Tak trima-trimake yen kudu rampung critane..
Wis tak pasrahke Gusti..
Suwun wis tau ngancani..

Wis tak pasrahke Gusti..
Suwun wis ngancani..

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment