Lirik Lagu Wawes – Ra Nalar

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

Segampang kui kata pisah
Metu seko lambemu
Sak dheg sak nyet
Leh ku nuruti karepmu
Ra nalar tenan
Leh ku pacaran koyo tahanan

Jaremu paling gemati
Semenit wae wes nggriseni
Sitik sitik jaluk pisah
Padahal aku mikirke
Mikir kepiye awak dewe

Lungo sedelok
Kowe langsung muring
Ora tau percoyo
Ojo jadi demit
Mrimpeni aku ngechat telpon saban menit

Segampang kui kata pisah
Metu seko lambemu
Sak dheg sak nyet
Leh ku nuruti karepmu
Ra nalar tenan
Leh ku pacaran koyo tahanan

Kelingan pas wayah apikan
Kowe ngandani aku
Mugo awak dewe tekan anak putu
Nanging nyatane aku ro koe
Tekan semene

Lungo sedelok
Kowe langsung muring
Ora tau percoyo
Ojo jadi demit
Mrimpeni aku ngechat telpon saban menit

Segampang kui kata pisah
Metu seko lambemu
Sak dheg sak nyet
Leh ku nuruti karepmu
Ra nalar tenan
Leh ku pacaran koyo tahanan

Kelingan pas wayah apikan
Kowe ngandani aku
Mugo awak dewe tekan anak putu
Nanging nyatane aku ro koe
Tekan semene

Nanging nyatane aku ro koe
Tekan semene

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment