Minder kaya bli pantes
Kanggo ndueni kakang
Sadar kita cuma mung modal cinta
Ngaca diri bli mungkin ditrima

Mung sebates ngagumi
Ngayal pengen ndueni
Najan kita demen mung bisa mandeng
Pirang pirang wong wadon sing demen

Arepan jajal tek coba
Ngungkapaken rasa cinta
Tapi minder rasane ati
Watire ora diladeni

Siji akeh saingane
Loro ngrasa wong bli due
Apa mungkin bisa kepilih
Kanggo kita dadi jodone

Pengen ndueni ngomong ora wani
Rasa tek simpen ning jero ati

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment