Lirik Anggi Wulandari – Jodone Kula

Rasa grentes ning sejerone ati
Batin ngenes yen bli dadi sawiji
Sayange kula langka sejene
Cintane kula ning kakang bae

Wayah turu sering kegawa ngimpi
Bayangane kadang teka ngatoni
Najan sampeyan adoh sing mata
Nanging selalu ana ning doa

Durung renah yen durung bareng segenah

Senajan ragane durung nduweni
Kakang kudu sabar lan setia ngenteni

Asem ning gunung uyah ning lautan
Lamun wis jodoh pasti urip bebarengan

Cinta ning jero doa
Muga kakang dadi jodone kula

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment