Lirik Asep Kriwil – Dlebus

Dilelara wis
Disakiti wis
Dihianati wis
Dibobadi wis

Ngomonge setia
Bli arep nglelara
Kabeh omongane
Dlebus bobad bae
Lara ati bae

Kita benci ning keadaan kien
Kita sengit ning posisi kien

Mbuh seringe sun dilelara bae
Apa karna kita wong bli duwe

Apa kudu ganteng lan sugih harta
Dau bisa gelem nrima kita

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment