Lirik Diana Sastra – Wurung Dudane

Tak adang-adang dudane
Ora sida pegatane
Nandur tomat cukule jahe
Balen maning karo rabine

Yen ora wedi ning dosa
Pengene tek rebut paksa
Sayang masih duwe rabi
Yen duda mah tek lenjeri

Tak tonggoni kapan dudane
Tak modali go pegatane
Kula siap dadi rabi anyare

Lamun sida dadi dudane
Jaluk apa sok ngomong bae
Kula rela nunggu kapan nglamare

Tapi kenyataane
Kakang wurung dudane
Sampeyan balen maning karo rabine

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment