Lirik Lagu Diva Hani – Tulus Feat Widhi Arjuna

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

Opo anane tomponen luweh kekuranganku
Ojo dadi pepalang atimu
Semono ugo tak suwun ngancani aku
Sayang iki tulus ora semu

Kepengen turu neng dadamu
Mbok elus rambutku bungahe atiku
Cahya rembulan temerem ra turu turu
Koyo koyo ngerti wengi ojo ninggalne aku

Tak genggem tanganmu
Tak elus pipimu
Sumebyar jantungku koyo mandek ora mlaku

Tresnoku yo mung kowe ra ono liyane
Mugo dhewe bahagio selawase

Opo anane tomponen luweh kekuranganku
Ojo dadi pepalang atimu
Semono ugo tak suwun ngancani aku
Sayang iki tulus ora semu

 

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment