Lirik Lagu Farel Prayoga – Dudu Aku

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

Aku.. pancen dudu idamanmu..
Namung wong sepele..
Sing pengen nduweni kowe..

Tresnoku.. tulus kanggo awakmu..
Nanging piye maneh..
Pilihanmu.. dudu aku..

Wes tak perjuangke.. sak kabehe..
Nyatane.. malah mung disiakke
Padahal iki.. tresnaku tulus nggo kowe..
Sak effort-effortku..
Sing menang.. panggah masa lalumu..

Opo kowe ra ngerti..
Tresno iki tulus lan suci
Nengopo kowe tego
Malah gandeng ro wong liyo..

Muspro nggonku berjuang
Tiwas tak gadang-gadang
Aku sadar diri..
Jodohku du kowe
Tak nggawe kisahku dewe..

Wes tak perjuangke.. sak kabehe..
Nyatane.. malah mung disiakke
Padahal iki.. tresnaku tulus nggo kowe..
Sak effort-effortku..
Sing menang.. panggah masa lalumu.. a..aa..

Opo kowe ra ngerti..
Tresno iki tulus lan suci
Nengopo kowe tego
Malah gandeng ro wong liyo..

Muspro nggonku berjuang
Tiwas tak gadang-gadang
Aku sadar diri..
Jodohku du kowe
Tak nggawe kisahku dewe..

Opo kowe ra ngerti..
Tresno iki tulus lan suci
Nengopo kowe tego
Malah gandeng ro wong liyo..

Muspro nggonku berjuang
Tiwas tak gadang-gadang
Aku sadar diri..
Jodohku du kowe
Tak nggawe kisahku dewe..

Aku sadar diri..
Jodohku du kowe
Tak nggawe kisahku dewe.

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment