Lirik Ila Fadilah – Waktu Sing Salah

Aja pernah berpikir
Kanggo nyalahaken takdir
Takdir cinta teka bli sengaja
Ning waktu sing salah

Kakang ana rabine
Kula ana lakine
Wong loro pada demene
Mung angel kelakone

Cinta cukup disimpen
Sejerone angen
Asal sering kedeleng
Cukup nambani kangen

Rasa demen bisa muncul
Karena sering ngumpul
Sering ngobrol lan gemuyu
Sing gawe tumbuh rindu

Cinta teka lewat mata
Mudune meng ati
Wong loro sing ngrasakena
Wong sejen moal ngerti

Bli usah nyalahaken
Sapa sapa
Karna tekane demen
Ning waktu sing salah

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment