Lirik Nia Fharera – Pengen Ganti Lanang

Ibarat klambi wis seret
Wis aja dienggo maning
Sun duwe laki ruwed
Mending luruh ganti maning

Demen-demene sepira
Percuma yen gawe lara
Mending sun pilih pisah
Tenimbang batin kesiksa

Kakang cintane ilang
Sayange wis dibuang
Kula bli nemen-nemen
mBokat wis ora demen

 

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment