Sinten sinambhat ing wewangi iki amung siro yekti
Eseme kang manis madu duh wong ayu

Tresno lir tirto gumanti dahono awit siro marang roso
Endah rumembyak rekmamu dadyo angenku saben dalu
Wengi kadyo setro kegowo lungane baskoro

Peteng tanpo condro tanpo kartiko
Lumayu ing awang-awang anggayuh lintang

Nyanding kekaronsih mung dadi lelamunan
Lewat kidung iki mugo biso ngerteni

Sak jroning ati iki yayi ngugemi janji
Nadyan datan andarbeni bakal tak ruki suci sejati
Duh maruto kandakno saktemene aku isih tresno

Lumayu ing awang-awang hanggayuh lintang
Nyanding kekaronsih mung dadi lelamunan

Liwat kidung iki muga bisa ngerteni
Enget jalaran ningsih yayi tumeking pati

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment