Lirik Lagu Sasya Arkhisna – Kidung Sepi

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

Asrep soyo deres udan wanci wengi iki
Lintang lintang ra sumunar ra ono mbulan ndadari
Peteng koyo dene atiku
Tanpo siro seng tak sayang neng sandingku

Tan kalis pacoban wujudte dalan katresnan
ora selak njero batin neng ati tansah kelingan
kangen aku kangen
Yekti tresno mugo bakal kasembadan

Duh memanik e kalbu
Saben wengi ra biso nendro netroku
Ngantu antu ngenteni tekamu
tansah sabar aku nunggu balimu

Duh pepujaning ati
opo neng kono kroso kangen iki
Amung udan ngancani ati kang sepi
gawe ngemboro angen angen iki

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment