Lirik Lagu Vadesta Feat. Destya Eka – Saktenane 2

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

Mbien tau pisahan ro kowe..
Uwis sempet mlaku dewe-dewe..
Nanging takdir Gusti wes digariske..
Saiki aku.. bali karo kowe..

Mbien aku tau keno godho..
Ninggalke kowe.. nemu tresno lio..
Nanging ati ra iso ngapusi..
Kowe sing menang ning ati iki..

Mugo wae..
Wong tuo maringi restune..
Saktenane.. ati iki..
Dinggo kowe selawase..

Sayang matur nuwun wis ngancani..
Ngukir cerito tresno tekan saiki..
Ra bakal ilang rosoku..
Ra bakal luntur tresnoku..
Percoyo aku mung kowe neng atiku..

Sayang ojo wedi aku ngilang..
Mung sini kowe tulung ojo sumelang..
Pandongaku isih podo..
Nyuwun marang Sing Kuoso
Mugi saget bebarengan tekan tuo..

Mugo wae..
Wong tuo maringi restune..
Saktenane.. ati iki..
Dinggo kowe selawase..

Sayang matur nuwun wis ngancani..
Ngukir cerito tresno tekan saiki..
Ra bakal ilang rosoku..
Ra bakal luntur tresnoku..
Percoyo aku mung kowe neng atiku..

Sayang ojo wedi aku ngilang..
Mung sini kowe tulung ojo sumelang..
Pandongaku isih podo..
Nyuwun marang Sing Kuoso
Mugi saget bebarengan tekan tuo..

Pandongaku isih podo..
Nyuwun marang Sing Kuoso
Mugi saget bebarengan tekan tuo..

Hoo ooo.. wes mantep atiku..
Yakin ro sliramu..
Sayang.. rungokno aku..
I love you..

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment