Lirik Yoshica – Bli Duwe Ati

Kepaksa kula lunga ninggalaken
Bli tahan ning sifat kasar sampean
Lamon lagi sengit dudu cuma nyiwit
Kula digebugi kaya wis bli duwe ati

Keduhung bengen sun gelem dikawin
Nyatane mung gawe kesiksa batin
Yen sing dipengeni ora diladeni
Mata mendelik sewote bli mari-mari

Njaluk ampun kula karo sampean
Sun bli kuat sun njaluk dipegat
Masih mending kula urip dewekan
Langka beban bli akeh pikiran

 

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment