Lirik Ngolembar – Ade Astrid x Gerengseng Team

Katineung
Naha jadi keueung
Padahal bulan keur nembongan

Cisoca nyangkrung nyaksian
Jungjunan bet luluasan
Ngantunkeun kuring sorangan
Dipikir da memang takdir illahi

Pami teras kana takdir
Pasti diri loba mungkir
Saha nu lepat
Anu ngolembar
Duuh ngolembar

Padahal kurang kumaha
Na awak geus sabuktosna
Raraosan mah satia
Micinta taya kendatna salalamina

 

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment