Lirik Ade Astrid X Gerengseng Team – Stasion Bandung

Basa Urang Paturay
(Saat kita berpisah)
Wengi eta di Stasion Bandung
(Malam itu di Stasiun Bandung)
Anjeun ngarangkul pageuh
(Dirimu memeluk erat)
Cimata maseuhan na dada
(Air mata membasahi dada)

Dina kaca jandela
(Dari kaca jendela)
Gugupay salira pinuh kamelang
(Melambai penuh khawatir)
Hate leutik teu wasa
(Hati kecil tak kuasa)
Dikantun Anjeun panutan
(Ditinggal Dirimu pujaan)

Di Stasion Bandung
(Di Stasiun Bandung)
Urang kungsi mengkeut asih
(Kita pernah merajut cinta)
Janji Urang pasini
(Kita berjanji)
Moal ingkar, moal rek sulaya
(Tidak akan mengingkari)

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment