Lirik Lagu Krishna Sagara – Ngantos Waleran

Clarissa Anindya

0 Comment

Link

Lirik Krishna Sagara – Ngantos Waleran

Cinta.. Kuring estu keur salira
Moal rek udar sulaya
Anu mawi geulis ulah rek cangcaya
Cinta akang moal rek udar sulaya

Sumpah.. Akang nu tos di ikrarkeun
Mugi wae tong di sapirakeunAkang bener cinta
Akang bener nyaah
Cinta akang lain cinta pupulasan

Luas na lautan
Luhur na Gunung Manglayang
Moal burung ku akang baris di sorang
Pikeun ciri bukti cinta akang anu suci
Mugi wae nu geulis salira nampi

Prak geura keudalkeun
Prak geura lisankeun
Akang nampi waleran cinta ti anjeun

Sumpah.. Akang nu tos di ikrarkeun
Mugi wae tong di sapirakeunAkang bener cinta
Akang bener nyaah
Cinta akang lain cinta pupulasan

Luas na lautan
Luhur na Gunung Manglayang
Moal burung ku akang baris di sorang
Pikeun ciri bukti cinta akang anu suci
Mugi wae nu geulis salira nampi

Prak geura keudalkeun
Prak geura lisankeun
Akang nampi waleran cinta ti anjeun

Luas na lautan
Luhur na Gunung Manglayang
Moal burung ku akang baris di sorang
Pikeun ciri bukti cinta akang anu suci
Mugi wae nu geulis salira nampi

Prak geura keudalkeun
Prak geura lisankeun
Akang nampi waleran cinta ti anjeun

 

Tags:

Share:

Related Post

Leave a Comment