Berjuang bébéakan
Nepika suksés kaalaman
Anjeuna mah kalah nyangka
Alus pananyaan

Tiap aya pencapaian
Anjeuna beuki kapanasan
Kabatur ngabéja béja
Èta mah da kabeneran

Hayang seuri ngabandungannana
Hayang seuri merhatikeunana
Duka naon kahayangna

Anjeuna murang maring sabodo teuing
Julid nepika jeding
Sabodo teuing
Moal dipikiran moal diambil pusing
Pokonamah sabodo teuing

Anjeuna rarungsing sabodo teuing
Sirik nepik gering sabodo teuing
Lamun dilayanan saruana teu eling
Pokanamah sabodo teuing

 

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment