Ayu kula wonge
Wadon sing mentereye
Ya muntel ya prigel
Ya nggemesaken

Wong lanang senenge
Sing gede lambe sore
Ngomonge demen kula
Bli kuat senyume

Kumut kumut
Manis imut gede lambe sore

Saking sampean
Kakehen ngayal
Keseringen nongton
Pilem india

Yen seneng kula
Srog wani pira
Jage ayuh mene
Sapa uluh bae

Sing kuat modale
Dadi demenane
Kita mah wong ayu
Olok merah boreh

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment