Lirik Putus Ning Dalan – Seliya Marsella

Blenak temen akhire
Bli restu wong tuane
Lawase njalin hubungan
Cuma dadi mantan

Wong tuane bli setuju
Yen kita sing dadi mantu
Karna kita wong mlarat
Sing akhire ditolak

Blenak temen duh akhire

Cinta kehalang harta
Langka restu wong tua
Kepaksa sun mundur
Karna mung modale cinta

Cinta putus ning dalan
Ora sida kawinan
Harapan bahagia
Kien mung tinggal kenangan

Wong loro akhire pisahan

Wong tuane bli setuju
Yen kita sing dadi mantu
Karna kita wong mlarat
Sing akhire ditolak

Blenak temen duh akhire

Cinta kehalang harta
Langka restu wong tua
Kepaksa sun mundur
Karna mung modale cinta

Cinta putus ning dalan
Ora sida kawinan
Harapan bahagia
Kien mung tinggal kenangan

Wong loro akhire pisahan

Wong tuane bli setuju
Yen kita sing dadi mantu
Karna kita wong mlarat
Sing akhire ditolak

Blenak temen duh akhire

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment