Lirik Nia Fharera – Salah Curhat

Milih-milih tempat
Ning wong sing tepat
Aja sembarangan yen arep curhat

Aibe pasangan blenake hubungan
Cukup wong loroan
Yen ana masalah aja ning media
Sekudune dadi rahasia

Setitik-titik digawe status
Disangka hubungane wis putus

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment