Lirik Saksi Bisu – Diana Sastra

Sayang sing ana saksi bisu
Bli ngerti ki badan lagi rindu
Duhai sang pujaan kalbu
Nangapa sampe tega ninggal badan kaula
Nyumponi panggilan kang kuasa

Wulan lintang ketutup ning mendung
Surem paribawane
Apa mengkenen rasane
Wong ketinggal demenane
Mangan ora ngeli turu gan ora lali
Rasane sedih

Sampe kapan ra bakal kelalen
Karo janji bengene
Sayang mung kari gambare
Sayang mung kari arane
Tangisane wong rindu ning sejerone kalbu
Rasane pilu

Sayang sing ana saksi bisu
Bli ngerti ki badan lagi rindu

Duhai sang pujaan kalbu
Nangapa sampe tega
Ninggal badan kaula
Nyumponi panggilan kang kuasa

Sampe kapan ra bakal kelalen
Karo janji bengene
Sayang mung kari gambare
Sayang mung kari arane
Tangisane wong rindu ning sejerone kalbu
Rasane pilu

Sayang sing ana saksi bisu
Bli ngerti ki badan lagi rindu

Duhai sang pujaan kalbu
Nangapa sampe tega
Ninggal badan kaula
Nyumponi panggilan kang kuasa

Wulan lintang ketutup ning mendung
Surem paribawane
Apa mengkenen rasane
Wong ketinggal demenane
Mangan ora ngeli turu gan ora lali
Rasane sedih

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment