Lirik Mabok Ludo – Lidya Putri

Uripe mentingaken ning batur
Daripada rabi sing ning nduwur kasur
Nglambruk bae kadang nganggur
Boro boro di duil uga di sentul

Ngomongi ora sepisan pindo
Sampe dower angger bae ora kanggo
Ning rabi wis pujaren kono
Gara gara laki kecanduan ludo

Nambah dina nambah kegila gila
Tingkahe malahan selewa lewa
Menang ludo nginunge kawa kawa

Mata mencilak ora gelem turu
Watir kegejog di denda rong ewu
Mader menang mung olih patang ewu
Kuen gah lamon manjing gawang ulu

Ngomongi ora sepisan pindo
Sampe dower angger bae ora kanggo
Ning rabi wis pujaren kono
Gara gara laki kecanduan ludo

Nambah dina nambah kegila gila
Tingkahe malahan selewa lewa
Menang ludo nginunge kawa kawa

Mata mencilak ora gelem turu
Watir kegejog di denda rong ewu
Mader menang mung olih patang ewu
Kuen gah lamon manjing gawang ulu

Uripe mentingaken ning batur
Daripada rabi sing ning nduwur kasur
Nglambruk bae kadang nganggur
Boro boro di duil uga di sentul

Ngomongi ora sepisan pindo
Sampe dower angger bae ora kanggo
Ning rabi wis pujaren kono
Gara gara laki kecanduan ludo

 

Bagikan:

Tags:

Leave a Comment